Summa sidvisningar

lördag 10 maj 2014

Vi är laddade!!!!

Min käre make försöker brottas med vår 2 åring...det är pyjamas brottning idag. En galet pigg liten kille som inte alls verkar så trött som vi anser att han borde vara efter dagens kalas och massor av bus.
Vi har "kalasat" hos min käre far hela eftermiddagen. Han lever med en riktig matmor och det serveras alltid så god mat att man äter sig till tillståndet "matthet". Min tårta blev fin till en början...men när vi skulle äta den så va det lite som om någon slängt i äggvita...grädde och blå färg ...en enda sörja. Aldrig någonsin mer att jag gör denna helvetes  tårta!!!!! Enda fördelen för mig va att jag inte åt nåt knappast. Jag är ingen tårtbagare och nästa gång blir det en vanlig hederlig jordgubbstårta faktisk. Eller så beställer jag en....

Vi var samlade nästan allihop. Alla mina killar på plats  och det är svårt att samla alla nu mer. Underbara killar!!!
I morgon ska jag och Oliver åka till Skövde och han ska få köpa sig en mobil som han fick pengar till idag.

Isolde och Vera la sina blonda små huvuden på sne och förhandlade sig till en övernattning hos mormor. Så det var bara att hem och packa "övernattningsväskan" och lämna av henne där.
Isidor har lekt med dagis kompisen Svea här. Hennes mormor och morfar bor grannar med oss och hon och morfar var över här och lekte och lekte. Studsmattan är alltid populär.

Nu ska vi se om vi kan lägga denna lilla gosse . Sen blir det Gladiatorerna en stund för att sen Heja på Sanna Nilsen!!!!
Tänk förr....då laddade jag i månader för denna händelse. Till och med tagit en semesterdag för denna händelse ett år.....Det va Schlagermeny och uppladdning dagen lång! Idag har jag till och med missat köpa GODIS. Japp, på gränsen till en katastrof!

Så här ser tårta så fin ut...2 timmar senare...EN sörja av allt!!!!!


Mycket kärlek mellan dessa två!!!!

Fina fina pappa !!!!

Frisyren ja.....den är...lång!

Kusinen Vera fick köra med bilar idag!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar