Summa sidvisningar

lördag 24 maj 2014

Vilket drama...

Just nu sitter jag med min man utanför vår stuga i Vimmerby dit vår överraskningsresa gick till. Vilken bra dag vi haft...så klart det ska regna lite på oss...hör nästan till när vi är ute. Vi har träffat Pippi...ätit pannkakor...och kollat på Emil föreställningen. Detta ställe är ju fantastiskt. Får visa bilder i morgon nu sover småfolket helt slut efter denna dag. Vi åkte in och åt pizza på stan innan dom nästan däckade på stående fot.

Igår blev det drama hos oss....storebror Victor kom och Isolde skulle visa konster på gräsmattan. Jaaaag (så klart) tyckte gott och väl att han skulle prova. Enda gången han lyssnat på sin mor så skedde följande.....nån form av handstående med sina 2m och sen landade galet fel. Förstod snart att det va ett knä ur led...kände efter och mötte en knäskål helt fel i min hand. Ambulans kom...smärtlindring i massor och sen drogs knät till rätta i trädgården. Huamej.....stackars älskade barn!!!! Han fick åka med in till KSS och snälla flickvännen My följde med. Isolde stod i chock i trosor och linne och tyckte nog detta handstående tog sig till en överdrift av spänning.

Nu har. Jag räknat mina myggbett på rumpan och tappade räkningen vid 18 st. Vi kommer nog snart få gå in i vår lilla stuga märker jag. Lugn och skön stugby....

I morgon drar vi hemåt igen men tar nog några stopp på vägen.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar