Summa sidvisningar

tisdag 13 maj 2014

Våga prova CROSSFIT!

Nu ska det starta några "Prova på pass" i vår CrossFit box. Jättebra tycker jag!!!!
Rena nybörjar pass och jag hoppas att det bara är nybörjare som nu dyker upp så alla får en chans att prova denna träningsform i lugn och ro. Alla med samma förutsättningar.

Många vågar inte och flödet på FB sidan har kanske blivit lite missvisande och folk skräms av vad som skrivs ibland. EN del frågar mig vad detta är för galenskaper....Haha.Jag förstår precis....Johan och jag pratade om det idag. Tyvärr så vinklas saker fel...måste jag ärligt säga. Låter lite som att det är nån form av "döda mig" pass. Vem vågar testa då? Det KAN man väl göra det till om det är målet men bör ej vara syftet. MEN det behöver inte alls vara så. En ganska fel vinkling där som jag håller mig HELT borta ifrån. Träning ska vara kul anser jag,vet att en del tycker att det bara ska göra ont...inte för mig. Jag behöver glädjen i träning.


Sen ska man veta att det är mycket teknik som gäller och många övningar man  aldrig gjort förut kanske.
Att det är tuff träning är väl inget nytt och att det passar alla tror jag uppriktigt INTE. Men man "skalar" ner och kör efter sin förmåga. MEN som jag skrivit  förut tror jag inte det passar alla ,som med allting. Men det är otroligt roligt tycker jag även om jag mest kör på egna tider. Jag kör Wod 1-2 dagar i veckan , resten är teknik och träning på sånt jag tycker är kul. Dels för jag inte har tid för mer tider att passa och dels för jag är löjligt rädd att skada mig då det blir lite stressigt ibland att "jagas" eller "jaga" tid eller repetitioner i en Wod.

Otroligt roligt är det i alla fall och en så blandad träning där allt ingår. För mig passar det bra. Jag vill ha kondition ,styrka, gymnastik och smidighet. Helst på en gång och det kan jag få här....


Hoppas Ni vill testa och vill ha mer folk i boxen nu som kämpar efter egen förmåga!!!!!



Varierad träning....









Gilla CrossFit Tidaholm på FB så ser ni tider mm.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar