Summa sidvisningar

söndag 18 maj 2014

Efter regn kommer solsken....

Ett par skurar av regn har vi fått ta del av. Jag tycker det är skönt! Jag hann med ett träningspass ute innan regnet kom. Slalombacken fick ett besök. Måttade upp  där det skulle ta  ca 1,45 upp och 30 sek ner. Tabata  appen på....sen upp och ner i  ca 12 minuter. Vila fick jag göra nere.....så 1,45 upp och snabbt ner på 30 sek. Sen är det bara att mata på med benen uppför. Backträning är jobbig.  Har man inte så mycket tid men ändå vill göra något är detta bra tycker jag. Första varvet upp utan app...uppvärmning. Nedvarvning är löpning mot bilen nerför. Sen hem och fortsatte med burpees ,push up och box jump på trappsteg eller om du har nån låda. Sen va det klart och två nöjda små barn satt vid bordet med brorsan.

Jag är helt slut och har nog hört ordet mamma så många gånger idag att jag nu lyssnade mot trappan för jag tyckte jag hörde det igen. Men dom sover gott!

Men så härlig helg fast jag är trött. Idag har jag nog inte satt mer rumpan många sekunder. Räknar inte med annat så klart.
Men nu är jag trött och ska nu ladda om för lite plugg.

Etiska dilemman, konsekvensetik och massor av lagar ska nu sitta till på fredag.

I morgon är hela gänget hemma. Vet inte vart jag ska ta vägen för att plugga....vill inte gärna sitta inne på Högskolan. Får väl packa mig en fika korg och sätta mig i gröngräset någonstans. På allvar så blir det nog så. Kanske ska sätta mig i Hjo vid Vätern. Vore väl en idyll att plugga i.

Nu kom mannen jag längtat efter....han byter om och ska ut å springa. Längtan efter frun va inte lika stor . Haha. Jag sitter med en hög av papper så han inser nog att vi får ta vuxentiden om ett par timmar!!!!!


Fika så klart......




Har aldrig sett Isidor så målmedveten som när han skulle komma i fatt katt-stackarn!!!





Isidor va sannerligen modig...


Den trötta modern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar