Summa sidvisningar

lördag 10 maj 2014

Lördag morgon!

Igår hejade vi på Benjamin. Vilken dansare, man kan omöjligt se vem som proffsdansar och vem som skulle kunna vara amatör. I kväll är det åter igen spännande, Eurovision på Tv  och Sanna Nilsen. Hon är en rutinerad artist och känns som så otroligt gammal för att hon hållt på länge. Tycker det är bra med lite präktighet och integritet 2014....då mycket av allt sånt har totalt släppts helt fritt. Hon "håller på sig" när det gäller mycket och det tycker jag är BRA och proffsigt om än lite trist för oss. Jag tycker hennes låt är bland de starkaste ballader vi haft i såna här sammanhang. Jag tror på henne eller "skäggige farbror".

Jag bakar tåra inför eftermiddagens kalas. Marängtårta,och hoppas den nu håller. Svårt med maräng då det inte behövs mycket för att allt ska bli pannkaka. Kanske slutar med en glasstårta från ICA. Johan ska koppla på sig viktvästen och åka till slalombacken och sen ska han köra en Wod med folket.
Vi ska ta på oss och gå till stan. köpa presenter och fixa lite .

Blir vår Lördag det. Jag vilar idag som det ser ut nu. Jag har träningsvärk i alla kroppsdelar förutom hals och fötter. Så det är passande att vila!

Nu ska jag hoppa under filten och titta på "Nils Karlsson pyssling"!!!!
Vädret lockar inte till mycket annat än mys i Tv soffan idag.
Skapande morgon ,måla stenar och hjärtan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar