Summa sidvisningar

måndag 12 maj 2014

Veckans start!

Växlande väder hos oss. Regn/sol...regn....moln. Besvärligt måste jag säga.
Idag åkte jag hem till Marika och pluggade med tjejgänget. Vi är 5-6 stycken som pluggar tillsammans. Vi är bra på olika saker så vi kan hjälpas åt. Marika bor i Vartofta så det va en ny by för mig att besöka. Vi blev sittandes och prata lite annat också....barn och barnlöshet. Dom är i 25 års åldern många av dom och får jobba hårt på att bemästra  bäbissuget nu under studietiden. Jag ler och undrar hur många bäbisar det kommer bli på dessa 2,5 år som är kvar. Själv går jag säker även om Johan säger att han hellre tar barn än hund. Här blir det inget av det....skulle inte ens orka ta hand om en "vandrande pinne" just nu. Till och med blommorna känns som "ta hand om" .....

Vi trotsade regnet i eftermiddags och gav oss ut på en cykeltur. När man pluggar sitter man still så mycket...inget man tänker på men den aktiva tiden där kroppen är i rörelse på nåt vis har minskat drastiskt. Därför försöker jag aktivera mig så mycket jag kan på resterande tid faktiskt.

Ett marklyfts pass fick jag till idag men värmde upp ordentligt med hopprep, frivändningar och rep. Idag va jag uppe på 100kg igen...har problem med min rygg så jag har inte kört så mycket sånt de sista 6 veckorna. Men idag gick det bra igen och styrkan finns där även om det inte bara är styrka utan minst lika mycket teknik. 

Nu sitter jag i soffan och Isolde ser trött ut. Snart läggdax!!!!! Hon vill ha en hund...hon tittar på Amy Diamond hundprogram och är helt inne på en hund.

Jag ska plocka upp mina böcker nu och kvällen blir lång och den består av PLUGG med en avstängd Tv lite doftljus och kaffe.



Tvångs puss!!!!

Världens bästa man...mitt allt och min bästa vän!!!!!

Tillbaka på banan igen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar