Summa sidvisningar

torsdag 15 maj 2014

BARN 2014

Här sitter vi...2st ipad och en dator. Säkert det mest förbjuda som finns. Hemsk tycker nog vissa....men jag skriver det och erkänner det. I bland så ser det ut så här....då sitter även pappan oxå med sin mobil. Jag tar till både ipad och Tv när det behövs. Resten av tiden så är jag väldigt engagerad och närvarande därför lider jag heller inte av nåt dåligt samvete för detta. Hörde nåt om att mobilen går före barnen. Konstig sätt att vinkla det men problemet verkar stort...inte bra alla i så fall. Men varför ska barn alltid vara främst....missförstå mig inte ,det jag menar är att dom är ju det ändå i en sund familj .  Kan gott och väl tycka att våra ganska egocentrerade barn faktiskt  kan dela uppmärksamhet på olika plan....det finns andra än dom själva som vill/bör och ska göra saker. Vi har väl aldrig gjort så mycket för våra barn som nu...vi står ju till och med utklädda till tomtar på julkort nu mer, sitter i knät på Lisebergskaninen, åker småbåtar och semestrarna är mer för barnen än oss själva. Nästan får dåligt samvete av att man vill sola i 30 minuter utan att blåsa "armpuffar"  under dom minuterna. Tror inte barn far illa av att inte alltid vara i centrum...om jag läser en tidning eller kollar min mobil inom gränsen "ganska normalt" far nog ingen illa. Om jag nu inte glömmer dom på vägen utan skor och utan uppsikt. Men då har man nog bekymmer som man bör se över.Många har säkert problem med att inte kunna hantera mobilen . Men dom allra flesta närvarande föräldrar tror jag kan det faktiskt!!!

Idag har jag plockar strumpor,leksaker,nallar, ombyten, flaskor ,glas och små papperslappar hela dagen. Det kan vara mycket på en dag.....Inte konstigt jag har ont i ryggen av allt plock. Ett litet utbrott bjöd jag på idag. Mellan detta har jag försökt plugga lite Smärt fysiologi.

På morgonen åkte jag och tränade...blev en egen Wod med både frivändingar och Wallball och handstående. Härligt start på dagen!!!!

Idag va det förskolans dag. Vi slöt upp med dagisgänget i Bruksvilleparken innan det va dags för helghandling på ICA och en 500 hundring gav oss mjölk och köttfärs ungefär.

Idag grillade vi till lunch. Underbart och lite lyxigt mitt i vardagen att äta fläskfilé kan jag tycka.
Rabarberpaj till eftermiddagsfikat.

Isolde och jag har varit ute och cyklat nu. Tröttat ut oss lite....

Snart kväll och sovdax här. Det jäspas och gnälls lite här och där. En dag ute tar på allas krafter!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar