Summa sidvisningar

lördag 17 maj 2014

Jag beundrar er....

Jag har under många år varit ensamstående med små barn, den minsta var 1 år när jag blev ensam. Eller ensam ,dom va hos sin pappa varannan helg då. Men i det stora hela ensam. Då va det ju bara så det var.... och jag pluggade också till undersköterska då.... och hade en viktresa att fullfölja som sen stannande på -70 kg. Jag beundrar henne idag!!!!Nu förstår jag inte hur jag gjorde...

Idag är jag helt slut...haha.
I eftermiddags så vet jag inte hur jag tänkte riktigt. Men jag fick fram min Amelia, smög ut på altanen...satte mig så tyst jag kunde....näsan mot solen. Min stund på dagen ,bara några minuter (så klart jag inte tror på nån timma). Jag hann sätta mig och lägga tidiningen i knät. Sen så...va det slut på det! EN efter en kom ut till mig...och snart var hela knät fullt av barnben....armar och nallar. Uppriktigt sagt så va det mysigt!

Idag har vi hunnit en del. En mysig förmiddag med Anki och hennes tre barn. Underbara Anki,den enda människa som vet ALLT om mig,precis allt. En utmaning gav dom mig. Okej....antog att det var hanstående som va grejen och tänkte att Alicia nu skulle glänsa lite och stå utan stöd. Nu är jag stolt som en tupp och har nu tränat upp mig och kan göra det också en stund...dock livrädd!

Då börjar hon vika sin späda kropp åt helt fel håll och även tillbaka igen. HIMMEL å pannkaka!!!!!! Det va inget jag gav mig i kast med om man säger så. Tur det för då hade jag nog gjort mina barn  moderslösa eller i bästa fall fått spika ihop mig på sjukhus.

Vi har varit i lekparken och hälsat på morfar....badat på altanen (Isidor) och hoppat studsmatta,spelat fotboll,blåst på små knän och gjort sandkakor....grillat.....och NUUUUU....tittar vi på Bollibompa. Jag är trött...Isolde är tröttare...Isidor va tröttast.

Jag väntar på min man. Saknad och efterlängtad.
Härlig dag och massor av sol på oss!!!!!

Nu ska jag hetsäta lite godis och somna i soffan efter Gladiatorerna!
Ingen ovanlig Lördag med andra ord.
Älskada underbara Anki!!!!

Kära fina barn....vart är benen i din kropp!
 

Trötter....



Älskar denna bild....kan va en bland mina finaste. Utan filter...utan ljusfix...ren och skär verklighet!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar