Summa sidvisningar

söndag 11 maj 2014

Heja Europa!

God morgon!
Käre tid som jag fick kämpa för att hålla mig vaken under omröstningen igår. Jag lyckades inte riktigt och missade det sista. Rätt låt vanna? Tycker jag verkligen, vilken röst...vilket pampigt framträdande. Dock tycker jag inte vi får glömma att detta är ett underhållningsprogram. Lite farliga tendenser att det blir mer ett politiskt tyckande kanske. För mig var låten bäst oavsett kön,skägg eller land. Varför hänga upp oss på det! Fantastisk låt hur som helst och vi kan konstatera av begreppet acceptans har kommit långt ,inte tillräckligt ...men långt! I Sverige är det inte så konstigt för oss...vi har lixom levt med After dark och Yohio nu ett tag. För oss är det inte det minsta konstigt, för dom flesta så är det inte det i alla fall.

Nu sitter jag och Isidor i soffan och tittar på Stora maskiner. Mysig söndagmorgon och jag ska ta min andra kopp kaffe nu innan jag ska ta med Oliver till Skövde och köpa mobil.

I eftermiddag är det konfirmation. Vädret ja....kunde varit bättre. Vi ska vara hos pojkarnas farmor och farfar. Hade hoppas kunna vara ute för bli många. Men det ser mörkt ut idag.

Jag har köpt en klänning till detta men det känns ju inte riktigt som nåt sånt väder idag. Får nog bli byxor och tunika ser jag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar