Summa sidvisningar

söndag 4 maj 2014

Inför en ny vecka!

Då står det en ny vecka och väntar på oss. Hos oss betyder det dansuppvisning, kalas och konfirmation. Kan känna mig lite stressad av bara tanken.
I morgon en hel dag på Högskolan. Roligt att träffa alla lite. Kan bli lite ensamt att sitta hemma och plugga i bland. Ändå gillar jag det massor.
En skön helg hos oss.
Idag har Isolde haft repetition på sin dans. Alla dessa förväntansfulla småttingar som inte riktigt begriper vad som ska hända. Två stycken dansuppvisningar i början av veckan.

Idag fick jag mig en ny kaffebryggare, käre tid hur hade det blivit annars. Vi åt på MAX, det va nog min andra gång jag åt där och det va galet gott ju. Isidor satt en timma och åt...sa inte ett ljud utan njöt av stunden. Han är vår funderare,ibland undrar jag vad han tänker.

Idag var jag med på en Team Wod. Vi fick välta däck idag och mycket annat. En riktigt bra wod och jag fick köra ihop med Doris då mina andra wod-kompis Malin va sjuk. Malin är konditionsstark och det tycker jag är så bra...som inte är det. Haha. Men Doris är en grym tjej som tränar massor. Hon har inte kört så mycket CrossFit men va nog den som fixade det bäst av oss alla. Liten och lätt är en fördel att vara....och konditionsstark . Jag såg till att hon fick slita i konditionsdelarna och jag tog mer styrkedelar som är min starka sida.

På önskelistan hos Isolde stod potatismos och köttbullar. SÅ blev det!!!

Johan och jag har kollat på 100-åringen och skrattat oss igenom den. Jag tycker mannen som har 920 högskolepoäng är bäst....guud så roligt!

Idag fick jag ett meddelande från Malin att jag skulle dela ett inlägg på FB. Vet inte vad det är..men det känns så "naket" att göra det. Jag gör sällan det....men idag va responsen stor på inlägget om träning. Många känner igen sig och många har tröttnat på hets kring mat/träning. Jag anser att upplysningen vi får är av både gott och ont..... Jag efterlyser bara lite mer sundhet åt båda håll, vi kan kalla det balans.  För mig var det skrivet från hjärtat som alltid.
Men tack för responsen!
Jag är verkligen ingen författare och det ser ut som jag har dyselxi med min felstavning. Men fingrarana går och jag vill ha ur mig så mycket....då blir det lite fel ibland. Haha

Nu ska jag sova!

En liten Isidor kring benen .....


Härligt att kunna vara ute och träna i trädgården. Nu hoppas vi bara att vi kan motivera oss till detta också!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar