Summa sidvisningar

fredag 9 maj 2014

Den röda faran och Fredag känslan!

God kväll!
Det börjar det nämligen bli hos oss. Kvällströtta barn så vi startar kväll här alltid runt kl 18....inte Isolde dock. Jag har precis varit och tränat med mina Tabata app i CrossFit boxen. Den är så bra tycker jag. Det finns en början och ett slut...bra för de flesta tror jag. Idag körde jag 1 min och vilade 10...hade två lite  längre STOPP också under mina 40 minuter. Annars va det 40 minuters konstant!!!!

Här hemma stod Johan redo...så vi bytte i dörren. Han ska köra Wod med fredags sugna woddare. Därför får jag hålla mig till egen träning nu då han kör väldigt mycket och jag inte alls är sugen på att fixa barnvakt för den saken mer än någon gång i bland. Men jag gillar att köra själv. Då kan jag fokusera på teknik....det hinner man inte i en wod.

Idag har vi köpt bil. Jag vill så gärna säga att den är min ,men det är vår. Vi är nöjda. Vi skulle köpa en liten billig extra bil...vi kom hem med en kombi. Men med småbarn och vagn så är det klart bäst för oss. Den är röd och fin och gammal....men  jag gillar den. Såååå skönt att ha en bil till. Nu har jag chans att göra något på helgerna när Johan jobbar. Visst kan jag köra min cykelkärra men det är inte super smidigt i spöregn med två trötta bar och två viljor.
Snart börjar jag jobba på KSS och då måste vi ha två bilar!

Idag år vi Thaimat i Skövde. det va längesen men jag minns det som så mycket godare än det va.

Pluggat lite nu i eftermiddag medan resten tvättade "röda faran".

Nu ska vi snart lägga vår nybadade ,vattenkammade lillebror och börja fixa taco. Det är ju fredag!!!!

Fullt upp i helgen med kalas och Konfirmation....roliga saker!!!
Vädret växlar...skulle ta en bild på blomman....lika dyster blev den som vädret ute. Men härlig fredagkväll på er!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar