Summa sidvisningar

fredag 30 maj 2014

Sommar Lov!

Känslan är obeskrivligt och den blir fjantig i skrift. Sista tentan är skriven idag kl 8.15...värsta tentan så här långt. Svårt och mycket! Tveksamt tveksamt om det gick vägen...då har jag i så fall haft turen med mig denna gången. Nu har jag sommarlov eller mer jobb-lov. Börjar redan på Söndag så att tro att jag nu kan plana ut är fel.

Nåt som är nytt för mig är hur hjärnan fungerar...innan man skriver så kan man INGENTING...det är tomt och jag skulle knappast kunna min adress, på riktigt. Sen har jag som knep....ta 2 djupa andetag innan man öppnar tentan och säger till mig själv- Du kan!...sen så....det bara klarnar, jag tittar inte upp en enda gång,  byter inte grepp på pennan. Jag bara skriver....så jag har alltid ett rött märke i handen.

Nu har jag klarat av första terminen...enligt de flesta den VÄRSTA. Jo,tack....det har varit 100% tuffare än jag trodde från början. Jag har gråtit ,spytt (bara vid fysiologitentan sist...haha) och varit uppgiven. Haha. MEN så roligt det varit.....inte allt men det mesta och väldigt bra för mitt självförtroende.
Jag trodde inte jag skulle gå terminen ut och jag trodde jag skulle ha tentor släpandes...jag trodde jag skulle bli ensam i pluggandet bland alla unga. Tänk så fel man har!!! Jag är minst lika bra som alla andra....och vi har varit ett så otroligt bra gäng.

När jag åkte hem så kände jag att jag för första gången på några dagar andades hela vägen ner....en lättnad. Man blir stressad inför tentor..alla som gjort det VET!!!! Andra har nog svårt att förstå har jag märkt. Dom har svårt att förstå att man lagt ner otaliga timmar,gjort så många uppoffringar, satsat så helhjärtat, kämpat nätter och dagar....då VILL man så gärna klara det. Det är lixom inte "bara" för oss....även om det "bara" är en tenta. Det ligger så mycket bakom....

Mormor såg efter småfolket idag då jag inte skulle klara av att lämna på dagis utan ordinarie personal..eller till och med folk jag inte vet vilka det är. Det va helt fel dag för det när man måste vara knivskarp...det går inte ens fundera på HUR dom har det då?????

Vi har ätit lunch på altanen och dom har badat i lilla polen efter önskemål.

Nu ska vi ta Fredag här. Fredagsfirar med lite fika...
Träning för mig....Tacopaj...sen ska jag inte röra så mycket som en stortå.

Så klart...men mitt bästa jag handlar inte om prestationer.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar