Summa sidvisningar

söndag 4 maj 2014

Raggarna kom till byn....

Isidor sitter i mini-baljan, eller bäbisbaljan och badar. Isolde försöker borsta hans tänder och jag hör mig själv så mycket i hennes sätt att prata. Det lilla barnet har nu passerat en timmas bad. det va välbehövligt då han idag vakande med håret fastklistrat på både napp och kinder av gårdagens raggar-kväll då han fick lite godis.

Igår reste vi vår enorma rigg här ute som jag hoppas att ingen självmordsbenägen människa ser. Den är enorm....hos oss ser det  lite som att familjen Taikon bor just nu. Sandlåda,lekstuga,studsmatta ,gungställning. Vi har anpassat vår trädgård för alla! Haha
Det är några år det får vara så här rörigt.

Jag åkte till gymmet med min Tabata app. Glömt av den lite och framförallt glömt av hur effektivt 30 minuters träning kan bli. 50/10 i 30 minuter sen är man ganska KLAR med sin träning kan jag nog påstå. Jag mötte upp Johan och dom små på stan och vi tittade på alla fina bilar på året crousing. Jag blir alltid lika förvånad över människors enorma intresse för sina bilar. Så mycket tid dom lagt på att fixa i ordning dessa bilar. Crousing (stavars inte så va) lockar "man ur huse" hos oss. Vi är en raggarstad och i början när Johan och jag var ihop så dog han nästan vid dessa tillfällen....haha.
Det är en salig blandning männiikor både i och ur bilar...en del har lixom övervintrat det mesta och lever kvar på "förr i tiden". Proformaluggarna står som solfjädrar i solen och jeans -västarna åker fram...eller har aldrig lagt bort. Det är härligt tycker jag...att det lever kvar denna tradition i vår stad.

Vi va hemma lagom till Galdiatorerna efter att jag åkt ca 30 min i kö bland bilarna och Isidor gav upp och somnade. Igår va Constantin en av utmanarna och en av killarna Johan tävlade mot förra helgen. Johan berättade att han bara såg en streck och inte ens ryggen på honom speciellt länge. Som vi såg igår så förstod jag vad han menade.

Nus ka vi åka och köpa en ny kaffebryggare..igår hände det. den gick sönder. Det är en katastrof!!!!!

Sen är det dansträning och en Team Wod. Min Wod kompis är krasslig....jag får se lite hur jag gör.

Här kommer dom...bil efter bil....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar