Summa sidvisningar

onsdag 21 maj 2014

Fördelar....mössor och kunskap!!!

JVaknade denna morgon av en gräslig huvudvärk...tror hjärnan är överhettad!!!!!
Sitter i solstolen och pluggar, detta är väl en av fördelarna med att plugga faktiskt. Man är en brun student detta år. Finns många fler fördelar med att plugga så klart....massor. Jag kan förhoppningsvis snart stoltsera med X antal Högskolepoäng i bland annat Anatomi och Fysiologi 1 och 2. Helt plötsligt så kan man faktiskt påstå att man KAN saker....Känns skönt!
Just när det kommer till träning så kan jag faktiskt påstå att jag nu kan en hel del om hur vi faktiskt fungerar ner på cellnivå.. Upptäcker att jag faktiskt inte kunde mycket alls innan...mer än min erfarenhet men den är ju inte direkt vetenskapligt förankrad. Men jag har massor kvar att lära...detta är ju bara början. Kunskap är aldrig svårt att bära sa en klok kvinna min första dag på Högskolan!!!!

Idag startade jag upp denna dag tidigt för att hinna med en del....började med en tur till slalombacken. Utan musik....bara jag och tystnad...en å annan fågel sjöng för mig. Det gick bra idag....snabba rappa ben. Härligt!!!!

Vi har hunnit besöka farmor& farfar som står på torget och säljer mössor idag. Kanske inte mössväder men rätt var det är så vänder det och vi får åter igen ta del av den svenska sommaren med vindtät jacka och mössa på.

Nu ska jag plugga på. Etik& Moral....rolig kurs tycker jag. Ensam om att tycka det i vårt pluggäng....Haha. Men jag tycker alltid det är intressant med bemötandet och tänk....för att det också är viktigt! Tyvärr känner man sig alltid stressad och hinner inte riktigt ta in på det sätt man önskar.

Lite kaffepaus och paus för att hänga tvätt. Vi ska in till skolan i eftermiddag så nu får jag ligga i ett par timmar till!!!!!

Har egentligen INTE tid för träning nu det är ett som är säkert,....men jag har ännu mindre tid för att klappa igenom och dras ner i stress-träsket. Därför TAR jag mig tid...för mig är detta sättet att orka. Ladda batterier säger man och det är så sant.....väljer hellre bort sovmorgon eller kompisfika just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar