Summa sidvisningar

onsdag 14 maj 2014

Glans penis och vagina.....

Solen skiner hos oss och Isolde kom precis in. Hon har varit ute och cyklat en stund med Johan. Snart läggdax även för henne.

Idag har jag varit inne på Föreläsningar om våra könsorgan och tillhörande hormoner. Tänk att dessa organ kan vara såååå komplicerade . Hade ingen aning om vad Glans Penis va...fy ,vilket ord. Dom yngre förmågorna tittade storögt på mig och visste antagligen vad det va, undrade lite om det va ett ord dom ofta använde....Det betyder ollon....Idag pratade vi helt ogenerat om utlösning, jag vrider mig lite och börjar svettas på överläppen....ja, som vilken naturlig sak som helst och fick gissa hur mycket en sådan va. Marika svarade 1/4 dl och vi dog av skratt....5 ml va svaret. Haha. Hur kroppen fungerar är spännande och smått ofattbart....och att vi tillsammans kan skapa ett liv genom ägg och spermier och hela den processen som ska stämma är ju galet egentligen. Kan åter igen konstatera att vi ska vårda och vara rädda om våra kroppar på alla tänkbara sätt.

Jag får sätta mig under kvällen och försöka få in lite av detta. Mitt under föreläsningen ringde Isidors läkare. Han ville ta ett titt på honom...så jag fick åka hem och hämta honom och åka tillbaka till Skövde igen. Idag fick vi ett lugnande besked. tack å lov...kunde åka hemåt med ett lättat hjärta.

Ingen träning för mig. Jag vilar idag. Har sån träningsvärk i hela kroppen...så idag blir det vila.

I morgon är vi "lediga". Inte jag då egentligen men ska ta eftermiddagen ledigt tror jag eller åka till Biblioteket och sätta mig.

Nu laddar min man för benträning då det nu mer börja värka lite här och var även i hans kropp. Många år av tung träning börjar nu visa sig lite...faktiskt!

Dagvården på KSS ,ett toppen ställe tycker Isidor.

Intressanta saker....nu är det inte så enkelt som att bara nämna dessa strukturer med vanliga ord inte.....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar