Summa sidvisningar

söndag 30 december 2012

Jag hetsdricker!!!

Efter en ca timmes lång telefondejt med Carina åkte Isidor och jag till Skövde. Strosade mest omkring ,men hittade mig ett par stretchjeans på h&m för 99 kr. Helt okej pris!
Annars va det inget jag direkt behövde. Men det är det ju sällan utan mer viljan efter mer som styr. Men idag hittade jag inget direkt.
Parfym hittade jag...den SKA jag ha.....Ååååå, den va Jag!
Susanne hade en så snygg tröja igår som jag tänkte härma...kunde inte gärna be henne ta av sig den igår och sno den. Riktigt snygg!!!!

Nu är tomtarna väck,ner i lådorna med dom. Fult med tomtar så nu stod jag inte ut mer. Resten får överleva Nyår.

Protein till min man hade jag på listan. Såååå gott det va! Jag hetsdricker nu,inte många dagar kvar för ens proteinshake. Det kommer jag sakna. Men det är ju sötningsmedel i mängder så jag får hålla mig till kesellan jag nu har köpt ett lager av.

Nu har jag snart 5 matlådor klara inför dom kommande dagarna. Mätt upp bulgur i småpåsar oxå så det bara är att koka snabbt!
Tur jag inte är bortskämd med goda såser för det känns som det blir en bristvara...nu får det bli kesellasåser. Det funkar oxå.....men kanske inte riktigt samma smakupplevelse riktigt!
PLANERING är nyckelordet!!!!

Ni kommer få följa mig. Vågar jag så lägger jag KANSKE ut före och efter bilder. OM det blir nån skillnad! :o)))) Ska se om min 18 åring kan ta några bilder på sin morsa i förd nåt litet.:

Jag siktar på 4 kg ner på dessa veckor.
Inte orimligt alls....
Jordgubb med vit choklad...ja, ni hör ju!!!!


1 kommentar:

  1. Nyfiken på den där tröjan Sussi hade som du med har köpt nu! Bild??

    SvaraRadera