Summa sidvisningar

lördag 29 december 2012

Min BÄBIS!

Min Bäbis står just nu upp och försöker gå med stapplande steg längst med Tv bänkem. Känns overkligt att han närmar sig året.

Nätterna är bättre hos oss men inte helt i sömnens tecken. Vi har lite kvar att jobba på där. Men betydligt bättre!

Mina förbaskade bihålor är inte bättre...eller dom blev nog sämre i natt. Nu kan jag inte plocka leksaker från golv eller göra några saker under knähöjd.

Vi har varit uppe sen 06.00 så nu har jag piggnat till. Ska nog ta ett tag med dammsugaren. Får fint folk hit i eftermiddag. På förmiddagen ska vi fika med både min mamma och syster.

Måste kolla lite Nyårsmat oxå...Hummer röstar jag på. Ser fram mot denna dag i vår lugna vrå faktsikt! Ska bli mysigt......
Vilken tur man kan känna så....att det inte alltid behöver vara massa "ståhej" denna dag utan att man kan tycka det är helt okej med en stillsam Nyår!
Isolde är ju skräckslagen för allt vad raketer heter så hur vi löser det vet jag inte...Hoppas på att hon sover tungt då.

Först funderade jag på om jag skulle överraska Johan och boka hotell över nyår. Men Isidor ska nog inte ut på allt för mycket innan proverna är helt klara!!

RS virus huserar för fullt på våra sjukhus. Vi har ju haft vårt men känner ändå lite stress över att han ska drabbas igen.


1 kommentar:

  1. Snälla Fia kan du inte lägga upp lite bilder från erat bröllop? Vill se din fina frisyr igen!
    kram!

    SvaraRadera