Summa sidvisningar

torsdag 6 december 2012

Vit jul och väldig tur!

Ännu mer snö! Isolde och Johan kom knappast ut idag när hon skulle till dagis.
Det verkar som vi kanske får en vit jul i år. Vit jul i dubbel bemärkelse. Varje år skriver jag om detta här. Jag är STORT fan av VIT JUL, sök på det så finner ni vad jag pratar om. Ett år köpte jag till och med en tröja. Määääängder av barn,stora och små upplever detta varje JUL. Föräldrar eller andra vuxna som inte ens denna högtid som är för barnen kan hålla sig från alkohol. Varför ska man göra julen till nån fest helg?!?! Varför behövs det alkohol JUST dessa dagar som max är 2-3 st.  För mig är det helt ofattbart att  man skulle sitta och dricka under julen ihop med barn,julklappa,tomtar och förväntansfulla barn. STOPP nu innan ni kastar snö på mig....Det jag menar är "fylla". Om man tar nån julöl och vinglögg är väl inte hela världen. Men det jag åter igen menar är när det blir "fest".....och vuxnas förändrade beteende.

Antar att ni som VILL förstå mig gör det...Ni andra som känner er ordentligt träffade tycker så klart jag har fel. Så funkar det!!!
Jag är annars ganska lyckligt lottad med snälla kommentarer och väljer att godkänna alla. Läser så hemska saker i andra Bloggar att jag hade nog slutat Blogga då. Inte om det är vettig kritik, det får man ta men om det skulle vara personliga saker. Fyy..
Under alla mina år jag Bloggat (6-7 år) så har jag vid kanske 2-3 tillfällen fått kanske ogenomtänkta kommentarer. Nån kallade mig en gång för Narcissism...betyder en personlighetsstörning där man har en överdriven tro på den egna förmågan. Elakt va det ju inte för den personen tyckte så....nåt vi alla Bloggare då och då kan bli beskyllda för.. Sen några andra som "tyckt"...men annars väldigt lungt!

Sen bor jag i liten stad och jag VET att man ibland pratar om vad jag Bloggar om...vad jag skriver...vilka bilder jag visar....mina åsikter mm. Men det bryr jag mig inte om det minsta. Rör mig inte i ryggen. Jag ser det som ganska positivt faktsikt.....och det är NOG inte meningen. Haha
Då har mina åsikter kommit fram.....

Nu skottar min man snö, Isidor sover och jag ska dricka kaffe.
Ska ta mig till babysången tänkte jag. Vi får se hur det går...





3 kommentarer:

  1. Jag håller helt med dig i din åsikt om en vit jul, kan inte riktigt se sammanhanget mellan julfirande familj och alkohol..känns mest tragiskt. För x antal år sedan jobbade jag på systembolaget här i stan, och julen var en hektisk tid för oss. Det skar i hjärtat när man såg hur mycket pengar många la på alkohol, pengar som annars kunde lagts på något som uppskattats av hela familjen istället. Hemskt!
    Tack för trevlig läsning btw, halkade av misstag in här men du hamnar helt klart bland mina dagliga bloggbokmärken:-)
    Och du...läste inlägget om babysången...du är absolut ingen gammal mamma...däremot slogs jag av hur vacker du var/är! Själv satt jag där med stripigt hår efter en långpromenad pulsande i snön;-)

    Mvh A

    SvaraRadera
  2. Hej! Först vill jag TACKA för alla dina fina ord! Ja , tänk vad pengar folk dricker upp...galet ju!!! Va kul att du följer mig. Va tvungen att kolla in din Blogg då jag inte visste vem du va!!! Nu får jag spana på en ursöt bäbis med vackert hårband ser jag...sååååååå fina saker!!!! Jag lkan varken virka eller sticka och blir avis på dom som kan. Isidor kan väl inte ha hårband kanske.....:o))))

    SvaraRadera
  3. Haha Tack, jag passar på..snart kommer hon säkert att avsky allt vad hårband m.m heter. ;-) Så nu vet du vem jag är med:-)

    SvaraRadera