Summa sidvisningar

lördag 22 december 2012

Lite lyx vardagen!

Godmorgon!
Det närmar sig nu. En efterlängtad julafton. Dagen innan julafton är den mysigaste dagen  tycker jag. Sen går det ju i ett....

Vi städar lite här på morgonkvisten. Enda gången vi gör det ihop tror jag. Men så smidigt det är när man är två.

Igår va det en "fixar" dag i största allmänhet. Man tycker man är klar men...kanske en julklapp till...och det....och det.....
Jag ser att det börjar "ta" på julgodiset i lådorna!
Hmmmm,jag och sonen är skuld till det...och Isolde!


Igår eftermiddag så lyxade jag till det!
Jag va hos Supergulliga Emelie på DocMorris. Hon har startat med ansiktsbehandling på Apoteket. I hela 90 minuter fick jag bara ligga och göra ingenting alls.

Måste säga att jag ställer mig frågan varför jag inte lagt några hundringar på sånt här förut...i stället för att köpa nån tröja då och då. NUUUU ska jag börja med detta! Kanske var 8:e vecka... vi får se!
Man inser med åldern hur viktigt det är att man tar hand om sin hud...ser man som jag ut som en läderväska i ansiktet av allt solande är det än mer viktigt.
Jag tillhör dom som har nån ansiktstvätt och nån billig dagkräm....hmmmm....nu är det ändring på detta!!!!

Så mysig stund och så avkopplande så jag kände mig helt slut efter.
Tack Emelie!
Vackra söta Emelie!


PRISER:För ca 20 min uppfriskade ansiktsbehandling 179 kr ,huuuuur billgt som helst  Nästan som att gå på bio med lite godis och dricka ju....90 min (det jag hade) 595 kr och då ingick rengöring,peeling,ånga,portömning,massage,mask,brynplock och krämer.
 

Nu ska det läggas lite tid på ansiktet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar