Summa sidvisningar

tisdag 22 januari 2013

Kvällen är kommen....

Jag damp just ner i soffan. Nyduschad och nyäten.
Småttingarna sover gott.

Efter att vi hämtat Isolde idag så gick vi och fika, där träffade vi min syrra och Vera. Mysig fikastund .....idag såg semlorna riktigt goda ut!
Älskar semlor...TYVÄRR!!!!

Idag är en "hård" mat-dag...jag är sååå hungrig!!!!
Det är en tärande känsla som är svår att koppla bort på nåt vis.

Tränat har jag gjort ...30 min spinning och ett par övningar från FF.

Nöjer mig med det idag!!!

Läste i en Blogg at man pratat på Nyheterna om träning....att det provocerar att skriva om det. Kanske är det lite så...När man INTE tränar själv kanske man kan bli tokig av att läsa om "rediga" männsikor. För det är nog lite så det uppfattas...REDIG! När man tränar själv så inspireras jag...tycker det är intressant att läsa om mat /träning. Men är man i en riktig "off" period kanske det är lite jobbigt.
Tror kanske det kan vara liiiite avundsjuka där. De flesta VILL nog...men "tummen sitter hårt" och Tiden är knapp....så är det ju oftast. Viljan finns där men yttre omständigheter gör det besvärligt.
Jag är ju föräldraledig och har en man som stöttar mig till 100% ...jag har tiden. men även JAG kan känna mig stressad...så vad gör då arbetande människor! Jag förstår precis!!!!!

Men ibland kanske man ska "knycka" lite tid från annat...kanske man kan "klämma" in några minuter.
Tycker många pratar om att det inte FINNS tid....och så kan det va. Då kanske man får ta till lördag eftermiddag...fredag kväll nån gång. Hemmaträning...hemmaträning...det går betydligt snbbare i alla fall!

Nu ska jag koppla upp mig här.....Dax för me& i utbildning!!!!

Nu ska jag arbeta lite kvällen lång!!!!




2 kommentarer: