Summa sidvisningar

tisdag 1 januari 2013

Första dagen!

På det Nya året!!!

Vi hade det så mysigt igår kväll. Slappade i soffan med mängder av god mat. Trerätters till och med!!! Mellansonen och Johan åkte och hyrde en film...sen satt vi här och åt hemmagjord bailysglass med varma hallon,Aladin choklad och chips. Igår släpptes det på socker-stoppet!!!!

Natten va sen ganska körig...det kom hem 18 åringar efter fest. Isidor va vaken till 03.30 och vaknade vid 06.00 igen. Johan drog det lasset i natt!!! Jag måste varit trött för detta har gått mig obemärkt förbi!

Idag startade jag upp mitt år med World of shape. Det betyder 1500kcl per dag att leva på. Gräsligt lite känner jag just nu. Sen ett träningsprogram där jag 1 timma om dagen ska köra detta. Jag tränar annars väldigt annorlunda så detta kändes så lätt...jag vill ju ha vikter och maskiner. Att stå utan vikt och köra knäböj känns lite "fjuttigt". Men är säkert bara de första 3 dagarna...sen blir det nog tuffare hoppas jag!!! Men kl 10 va jag på gymmet och körde!!!!

Jag är hungrig, det ska erkännas.
Magsäcken har ju töjts ut nu och det blir några tuffa dagar nu.
Men det går....
Herregud vad är 30-60 dagar av livet...om det får mig att gnälla mindre över mina jenas som "krympt". Eller känna mig obekväm i alla kläder.....Inverstering i mig själv! Maten äär ingen nytt alls....den biten kan jag. Motivationen finns nu....det är den som sviker när det "rör till sig" med sjuka barn och många ensamma dagar. Är väl inget unikt!

Bara att bestämma sig med andra ord.
Så nu ska jag köra hårt i dessa 30 dagar.....och sen fortsätta på egen hand. Men vill nog gärna köra lite blandat i mina styrkeövningar. LIVRÄDD för att tappa styrkan!!!!

Nu slappr vi lite.
Vi va ute på en isig promenad förut. Skönt med luft och man fick lite vårkänslor idag.

Isidor sover och jag ska städa.
Alla är lite på halvfart idag.

I morgon ska vi ta nya prover på Isidor.....det är lite tufft för oss just nu. Vi tänker en del....jag fundera och vänder och vrider. Må dessa prover vara av Toppklass nu!!!!!!

En trött Isidor efter nattens RajRaj!

Kyckling,bulgur och ingefärskeso med paprika!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar