Summa sidvisningar

söndag 6 januari 2013

Träning/mat och en trygg Tomte!

Bästa stunden på dagen anser jag. Nyduschad i soffan efter träning och mat! Idag blev det kvällsträning för mig. Jag har mina färdiga matlådor i frysen och det är oerhört bekvämt. Bara att värma och äta! Dag Nr 6 och motivationen är fortfarande på topp. Vore väl underligt annars kanske om man i detta tidiga stadie tappade lusten!
Träningsprogrammet är bättre nu...det byts ut en övning per dag till lite svårare.

Läste söta Emelies blogg idag HÄR och hon har gått ner 15kg nu med lchf. Tyvärr passade det mig inte som nybliven mamma med massor av hormoner i omlopp. Men annars gillar jag lchf och innan vi gifte oss gick det som en dans...m en kommer nog inte testa det igen nu!

Det jag "sysslar" med nu är vad det är...En "Kickstart". Tror inte så många % väljer hela detta som en livsstil men en riktigt bra grej att komma igång med.

Vi har nu fått ordning i vår källare, blev lite golvyta över att gå på. Trevligt!!!

Nu är det bara "kaoslådorna" här i köket oxå....Isoldes alla lådor med pärlor,ritblock,pennor och pärlplattor...Blir matt av att bara skriva det!!!

Det får vänta!!!!

Mormor följde med oss idag när vi dansade ut julen i parken. Isolde hade bestämt att hon skulle hålla i Tomtens hand. Så blev det!!!!!

Den efterlängtade godispåsen i slutet ligger väl här halväten....

Nu kom min man och jag ska surfa lite recept inför veckan. Ingen bulgur på några dagar......
Tomten va väldigt snäll tyckte Isolde!





1 kommentar:

  1. Men åh, tack fina du för värmande ord! Detta inlägg har jag missat, hihi, du gjorde min kväll! KRAM EMELIE

    SvaraRadera