Summa sidvisningar

tisdag 15 oktober 2013

Dax att välja FRAMTID!!!

Tänt i kaminen...lagt mig i soffan ,är så trött att ögonen är röda. Ni vet när man nästan får lite trött-frossa...i det läget är jag nu!!!
Jag måste plugga , det finns inget att välja på idag.

Kunde hämta lite tidigare på dagis idag. Skönt!
Vi gick hem och hämtade cykelvagnen och tog en promenad i skogen. Satte oss på en stock och där lekte Isolde sina fantasi lekar. Hon är makalös på att hitta på...jag satt och lyssnade. Hon har så mycket mig i sig....sättet att prata och förklara. Hon börjar verkligen bli en klok stor tjej med egna värderingar , egna tankar,sätta tydliga ord på vad hon tycker......mycket VARFÖR och HUR just nu!!!! Man kan få sig en liten tankeställare ibland.Isidor och jag tittade när löven föll mot marken...gula och röda i en salig blandning. Underbart!!!
Blev kallt och efter en timma va vi hemma igen...kvällsmat och kvällsbad. Å,va jag tycker det är mysigt att kunna få vara hemma på eftermiddagarna. Jag pluggar hellre lite på kvällen och prioriterar tid med dom. Johan och jag åt lunch ute idag. Lite lyxigt och väldigt ovanligt. Utan barn..bara VI!!!
Nyvaken så fick han äta frukost/lunch!!

Jag har hunnit träna...finns en lucka mellan två lektioner. DÅ ska man passa på!!!
Träning hjälper mig i så mycket...för mig är det att stressa ner även om jag kanske inte ALLTID  kan tycka att tid egentligen finns...men vinsten är så mycket annat så det SKA hinnas!!

Liiite ont i mina hals..inte bra, kan ju vara därför jag känner mig trött ja....!!!
Hoppas det bara är nåt tillfälligt!

Ska lägga ner huvudet lite en stund innan jag tar tag i böckerna!

I morgon är det KSS igen för Isidor.
Älskade,stackars barn.
Vi har fått en del svar...ovissheten höll på att knäcka mig märkte jag. Nu vet vi mer...i morgon kanske ännu mer! Vilken sjukvård vi har. Vilken barnsjukvård. Finns inget för oss att klaga på,inte något alls!!!!!
Vi är väl omhändertagna!!!!
Eftersom vi kommer fortsätta ha en ganska tät kontakt där så känns det bra att känna sig nöjd.

Sista dagen för mig nu att välja framtid...jag har nu sökt Högskolan!!!
Rätt/fel....vet i tusan troligen jätte-rätt!!!!!!!
Utflykt på en filt ...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar