Summa sidvisningar

tisdag 15 oktober 2013

Skiner i kapp....

Skiner i kapp med solen denna morgon!
Dom små är på dagis...jag har räknat lite och ska snart på en svenska lektion.

I helgen är vi lediga....inget planerat alls. Kanske vi kör ett Crossfit pass i Skövde. Som ni förstår gillade jag det. Johan kör ett eget ihop snickrat Crossfit pass i bland. Man kan få ihop egen så klart!
Jag kör mest Tabata....som kombination till vanlig träning!
Många gym har hängt på detta med Cross Fit. Problemet för vanliga gym är ju så klart takhöjd och fina golv som man är rädd om. Är ju ingen skonsam träning för gymmen precis...om man ska köra riktigt!
I Skövde tyckte jag instruktören va otroligt proffsig. Ska man prata träning är det ju bra om man tränar själv ....i bland blir det konstigt när människor pratar träningstips och knappast rör sig själva. Bli lite som att få tips från nån utan körkort....när man är ute och kör bil.

Mina rosor är vissna på bordet nu. Dax att piffa till hemmet lite höstigt. Ska inte skriva att jag inte hinner,så klart man gör men jag har inte kommit dit än riktigt i tanken. Hösten kom så fort!!!!!

Skulle vilja byta gardiner....men snart är det ju julgardiner upp så det får vara i år.
Älskar julen. Finns inget som är så mysigt som det.
I år kommer jag nog få "lyxen" att vara ledig under större delen av december. Kan jag kanske behöva....
Om jag känner mig själv rätt så kommer det säkert göra mig rastlös....då ska jag boka in lite fotojobb....göra lite tavlor och se om jag kan köra nån extra pass på gymmet innan jag kastar in handduken.

Nu ska jag dricka ur kaffet och snygga till mig lite!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar