Summa sidvisningar

tisdag 8 oktober 2013

Ett vackert hem!

När man är ute med sin Me&I väska får man träffa många och besöka många hem. Idag har jag besökt det finaste hem jag någonsin sett!!! Ni vet när man nästan tappar andan! Ändå känslan av att det finns liv...leksaker och barn. Så smakfullt och mysigt !!!

Jag har precis kommit hem och jag ska lägga i lite ordrar snart...plugga lite . I morgon är det dagis för dom små några timmar. Ganska skönt faktiikt .... DÅÅÅÅ är det plugga som gäller!!!!

Vi har haft en bra dag!

Att starta dagen med en löprunda är fantastiskt skönt. Ibland får man inte tänka....bara göra!
Jag tror faktiskt aldrig att jag varit i närheten av det jag är nu i fysisk form. Tror aldrig jag känt mig starkare inifrån och ut någonsin. Att vara all-tränad har för mig det senaste året blivit viktigt! För att jag ska orka med ett ganska högt tempo i vardagen, för att jag ska må väl så behöver jag känna mig stark och i bra form. I bra form betyder inte alltid fysisk perfekt form....för mig är det viktigt att både kunna vara stark,kunna springa ,cykla och utmana sig på olika vis. Min kropp har fattat galoppen!!!! Jag har nu lyckats med detta..att nå den känslan av genomtränad. Har väl saker jag bör förbättra ....saker att jobba med så klart. Men i det stora hela så kan jag bara köra på som jag gör .

Nåväl.....vi har haft en bra dag hos oss!
Lite ledigt för mig i eftermiddag. Jag har fotat mössor åt svärmor. Ska sätta mig md det i morgon. Idag ser jag att jag inte hinner det!




Olika mössor fick vi testa idag! Till och med med lappen på...haha!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar