Summa sidvisningar

torsdag 17 oktober 2013

Mitt ödmjukaste jag!!!

Nu sitter jag ner en stund...ny duschad och nyäten. Nattat barn och tar kväll!
I morgon har jag prov. Ska inte plugga mer nu...det sitter nu hoppas jag!
Hela dagen har gått åt till plugg och man vet aldrig om man gjort tillräckligt.

Johan har varit och badat med dom i eftermiddag. Verkade som det kanske va lite "mycket"...2 viljor och för många bassänger! Haha..
Jag cyklade till gymmet lite tidigare....en ordentlig genomkörare för axlar och armar och avslutade med ett spinningpass...sen vilade jag men deltagarna fick slita lite till då det blev ett Tabata pass oxå.
Så grymt roligt! Dom är helt otroliga dessa människor...några nybörjare idag. Dom måste man ta extra hand om...man vill att dom ska komma tillbaka. Jag tycker att det är bra gjort att ta sig till ett gym trots att man är nervös för att komma innanför dörren. Där är jag mitt ödmjukaste JAG....jag kan känna så med dom på nåt vis..den där osäkerheten!!!
Det tar på mina pass och i december har jag gjort mitt. Då slutar jag som instruktör.....ett bra beslut känner jag även om jag får stå på vikarielistan lite. Att köra nåt pass då och då ä ju bara roligt!!!

Jag är oftast ödmjuk...men också bestämd i mina åsikter. Men det är ju en annan sak. Jag tycker det ska vara ordning och reda. Jag kräver det ..och ställer dom kraven på mig själv också. Men värst är "komma för sent"....där KAN jag inte vara ödmjuk. Personer som alltid kommer försent retar gallfeber på mig. Jag tycker det är oförskämt och skulle skämmas ihjäl om jag kom en enda minut för sent till mitt jobb....hemskt att vara där 2 min tidigare...jag är där 10 minuter innan ...om jag kör pass 30 min innan!!!!  Haha...
Men en del rycker på axlarna...på lektionerna så kan nån komma "drällande" både 3...5...och 10 minuter. Här sitter det människor och väntar...på andra vuxna!!!!!!!!!
Hade jag varit lärare på en vuxenutbildning hade jag blivit gaaaaalen!!!!

Nu ska jag krypa upp i soffan och vänta på min man som leker i skogen med andra vuxna.........Military Training!!!
Träningskväll i vår familj!!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar