Summa sidvisningar

onsdag 16 oktober 2013

I med och motvind!!!

Så går ju livet lite!
I bland har man ordentligt med medvind...allt bara rullar...vardagslivet funkar bra och man funderar inte så mycket på VAD som händer... man kan sen inse när promenaden i motvind blåser på att det var MEDVIND man hade förut!

I mitt liv har det blandats ordentligt genom åren!
Kan väl kanske inte tycka hela livet är att gå i motvind vid varje liten sak som är lite jobbig. Då är man bortskämd...och det är INTE jag....haha!

I medvind är det härligt!
Om det handlar om jobb...kärlek...träning eller välbefinnande!
Går väl lite hand i hand egentligen!

Just nu har jag haft riktig medvind i min träning! Ni vet att jag "fegar" lite där då min Blogg inte ska vinklas åt bara det hållet. Men det är samtidigt en så stor del hos mig så jag måste dela med mig lite lagom.

Att vara tränad är en sak...eller uttrycket VÄLTRÄNAD...men att vara  VÄL genomtränad är en heeeeelt annan sak!
Tycker jag jobbat/jobbar med det. Jobbat med mina svagheter...(ex löpning ) det ger ju resultat. Att alltid arbeta med sina styrkor ger inte så mycket i längden mer än att det kanske alltid  är roligt att träna. Det vi är bra på blir oftast roligt!!!

Jag är nöjd och glad över att mina sluttande "bära-barn-taskig-hållning"  axlar börjar ta bra form...igen! Förr hade jag grymma axlar. DOM kanske jag inte får tillbaka...men vill känna att jag får lite resultat i alla fall.
Jag veeeet, det är grymt pinsamt med såna bilder! Så medveten om det. Men när det gäller en ganska slapp 5 barns mamma som kämpar med att renovera en sliten kropp...kanske ni kan ha överseende!!!! Eller???? Haha




1 kommentar:

  1. Klart en kan lägga ut ego bilder med de man är nöjd med eller blivit mer nöjd med =)
    dom som stör sig är oftast dom som är lite avundsjuka...
    KRAM Fia

    SvaraRadera