Summa sidvisningar

torsdag 10 oktober 2013

Egen vård....

Att ta hand om sig själv är för mig viktigt och ganska självklart! Jag anser att man investerar i sig själv och familjen när man ser till att må bra. Då menar jag oftast mat/träning...men också lite guldkant här och där,ta vara på det vi HAR,inte kanske alltid önska mer. Men det är svårt...Jag har blivit bättre på att Älska livet lite mer Värderat om saker och rensat i tankar och annat . Jag är oftast Nöjd som det är!!!! Inte alltid behöva  jaga nån lycka som inte kommer att komma om inte grunden finns för den att vila på!!! Jag har under några år av mitt pinsamt vuxna liv ( då jag borde vetat bättre) trodde att blir jag smal så blir jag lycklig(are). Det har varit en ständig kamp! Därför är jag livrädd att spåra Bloggen ditåt. Våra liv ska inte behöva vara endast en kamp mot nåt!
Livsstil och gud vet allt...ja,ja...det är väl suveränt så länge man inte låter det där styra LIVET!
MEN att skaffa sig en bättre livsstil som är rimlig att leva efter tror jag på.
Mitt liv består av mycket träning...inget konstigt och jag klappar mig inte på axeln efter varje pass och tycker jag är "duktig", det ingår bara lixom ...tycker heller inte att jag är "dålig" för jag missar nåt planerat pass. Lägger ingen vikt på det....så är det bara!!!!

Jag tror stenhårt på balans  mellan alla delar!

Egen vård kan också betyda ett Mini SPA...inpackning,fotvård i duschen, nyrakade ben och ett lager Brun utan Sol....och en toning till håret!
Idag va det så jag vårdade mig!

Dom sista veckorna har snurrat så fort att jag knappast sett mig i spegeln. Idag gjorde jag det....huamej!

Jag hanterar denna stress urdåligt....hade jag vetat hur tufft detta va att läsa allt detta på 3,5 månader hade jag ALDRIG gjort detta. Jag hade nog nöjt mig då. Men sen har även jag drömmar...kanske lite sena i livet men ändå! Jag vill vidare nu.....men just i detta nu tvekar jag helt ärligt!!!

Vi har annars haft en bra eftermiddag!
En lite promenad och en mysig fika på mekka!
Det är härligt ute nu och vi tog en sväng i lekparken efter.
I bland när jag ser dessa barn..stora som små så kan hjärtat nästan svämma över.
När jag ser dom två små så kan jag tänka att dom kom så rätt i tiden för mig. Så perfekt....

Jag har som egen regel att aldrig plugga på "barntid". Det går bra. Nu ska jag ta tag i det!
Prov i morgon!!!

Bra hjälp med disken!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar